5.28.2014

Περπάτησαν στην γειτονιά, Τσίμας και Καφετζόπουλος, αλλά δεν είδαν τίποτα!

ΣΧΟΛΙΟ
Ο Παύλος Τσίμας έκανε μια εκπομπή για τα ποσοστά των νεοναζί στην Ακαδημία Πλάτωνος, με κεντρικό καλεσμένο τον Αντώνη Καφετζόπουλο, με μόνη ιδιότητα το γεγονός ότι έκανε γυρίσματα 2-3 μηνών στη γειτονιά για την ταινία "Ακαδημία Πλάτωνος"! Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Καμίνη είναι λογικό να μην έχει αντιληφθεί το τι έχει συμβεί στη γειτονιά, όπως επίσης για προφανείς λόγους να μην θέλει να σχολιάσει την απραξία της δημοτικής στην περιοχή.


Αλλά, ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας πως δεν  έκανε έρευνα για την απουσία έργων στην περιοχή; Πως δεν είδε τους αγώνες των κατοίκων για το Πάρκο, το οποίο διέσωσαν από τη  REDS, πως και δεν άκουσε κάτι για το εμπορικό κέντρο "Academy Gardens";  Πως, ενώ περπάτησε στο Πάρκο δεν αναρωτήθηκε τι είναι αυτά τα μάρμαρα που φυλάσσονται στις αποθήκες της Γ Εφορείας Αρχαιοτήτων; Ούτε διάβασε για τις μεγάλες γιορτές στο Πάρκο, ούτε πληροφορήθηκε για τις δομές αλληλεγγύης της περιοχής.
Πως, τελικά, μαζί με τον καλεσμένο του στην περιοχή περπάτησαν, αλλά δεν ακούμπησαν...

2 σχόλια:

jeta είπε...

Λοιπόν...για να δικαιολογήσουμε και τον δημοσιογράφο...
Τι καλό θα μπορούσε να πει για να ενημερώσει τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο της Αθήνας, πρώην ηθοποιό( δύσκολο και όχι κερδοφόρο επάγγελμα στις μέρες μας) πρώην επισκέπτη από πολλά μα πολλά κόμματα που δεν είχαν τύχη...???
Και συνεχίζω ..να του πει τι??Ότι εδώ οι κάτοικοι εμπόδισαν με αγώνες να κατασκευάσει ο εργοδότης μου , γραφεία, μέσα στον αρχαιολογικό χώρο και δεν του έκαναν το χατήρι στον μεγάλο Μπόμπολα, του ΜEGA ,των διοδίων, των έργων , που και στο άκουσμα του ονόματός του υπουργοί ,ιδρώνουν δήμαρχοι, πρωθυπουργοί,και υπογράφουν για να έχουν την αγάπη του !!! Θα ξανάβγαινε μετά σε ειδήσεις?Τον θαυμάσαμε στην έρευνα για τα σκουπίδια να διαφημίζει τον Καμίνη παλιά (Ο Μπόμπολας πήρε την εργολαβία) και τώρα....Αλήθεια τι ετοιμάζουν στον δήμο η ετοιμάζουν καμιά σειρά στο mega με πρωταγωνιστή τον πρώτο σύμβουλο...??? Κακίες δικές μου και όχι μόνο.....

Ανώνυμος είπε...

Πέρασαν από την Πολιτεία και τους μιλήσαμε για όλα, από τον Μπόμπολα τον αγώνα μας και το εμπορικό κέντρο...μέχρι το διήμερο διαμαρτυρίας και διεκδίκησης που ετοιμάζουμε. Ζήτησα να περάσει κι ενα μήνυμα οτι οι κάτοικοι δεν θέλουν Εμπορικά Κέντρα αλλά έκοψαν ότι ήθελαν... και το έκαναν και άγαρμπα ώστε οι προτάσεις μου να είναι μισές...

Κάθε μέρα βλέπουμε και περισσότερους καιροσκόπους....

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
!!!!
ΑΝ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ