2.27.2015

Ένας τεράστιος ποντικός...

Κοιτάξτε τη φωτογραφία με προσοχή. Στο πάνω μέρος, επί του πεζοδρομίου της οδού Καπανέως, κάτω από την υδροροή τρέχει να κρυφτεί ένας τεράστιος ποντικός! Οι λύσεις είναι δύο. Είτε οι υπηρεσίες του δήμου να κάνουν τη δουλειά τους, είτε, να αποκτήσουμε γάτες για προφύλαξη. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα βλέπαμε τα ποντίκια που κρύβονται σε γραφεία!!!!!
Ο Δήμος είναι ανίκανος να καθαρίσει και τα ποντίκια των δρόμων...
Αξίζουν να πληρώνονται από το υστέρημα των δημοτών τέτοιες ανίκανες υπηρεσίες?
ΤΡΑΓΙΚΟ...και απογοητευτική η απουσία του Δημάρχου που δεν μπορεί τόσα χρόνια να βάλει τάξη στις υπηρεσίες...

Ανώνυμος είπε...

Ποιο βρώμικος δήμος στην Αττική..πουθενά.Δήμος Καλλιθέας,Δήμος Μοσχάτου,Δήμος Ρέντη,καθαροί και σεβασμός σε δημότη και παιδί.
Ο Δήμος της Αθήνας μπήκε στην νέα 5ετία του Καμίνη και τον έκανε σαν τα μούτρα τους και χειροτερεύει μέρα με την μέρα.
Άκου ποντίκια να κυκλοφορούν στον δρόμο.Είναι άρρωστοι οι άνθρωποι και μας εκδικούνται έχοντας βάλει στόχο να εξαφανίσει και τα παιδιά μας ο Καμίνης και οι ανήμπορες υπηρεσίες του.
Εδώ και τώρα να καθίσει να βρουν λύση.
ΑΧΡΗΣΤΟΙ Ε...ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Γεωργία είπε...

Ο Καμίνης άφησε στο έλεος της βρωμιάς την Αθήνα, γιατί ενώ κανείς δεν θρήνησε τους υποστηρικτές του, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη, τους θρηνεί αυτός.
Και παρέδωσε την πόλη, την πρωτεύουσα της χώρας, στα ποντίκια, που αφήνουν τα γραφεία τους όπως όπως, και προσπαθούν αυτό το ποντικολόι να το βάλουν με το ζόρι μετά την δυσοσμία και την βρώμα που έχει κατακλύσει την Αθήνα και στο σπίτι μας.
Κατά τα άλλα, σαν περιοχή, σαν συνοικία έχουμε και «μέσον» τον αντιδήμαρχο Βαρελά, τον οποίο πολύ ευχαριστούμε για το δώρο υγείας που ξέρει τόσα χρόνια να προσφέρει στους γείτονες του.