10.27.2015

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ των πλειστηριασμών



Αυτό είναι το ΦΕΚ  2289/15-10-2015 που δημοσιεύτηκε η απόφαση με αρ. 148/10/5.10.2015 με την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα και βάζει τέλος στην παραπλάνηση της κυβερνητικής επικοινωνιακής διαχείρισης. Τελευταία «ευκαιρία» η…
15η Δεκεμβρίου. Μετά όσοι δεν έχουν παρουσιαστεί στις τράπεζες θα χαρακτηριστούν μη συνεργάσιμοι και μέσα σε 30 μέρες θα κινηθούν οι διαδικασίες. Πλειστηριασμών και καταθέσεων. Έτσι απλά …
Με βάση το νέο κώδικα υποχρεώνεται ο δανειολήπτης για να περισώσει το σπίτι του να υπαχθεί σε ρύθμιση και να καταβάλλει την δόση που θα οριστεί, είτε από την τράπεζα είτε από το δικαστήριο, διαφορετικά χωρίς καμία άλλη αναβολή θα γίνεται ο πλειστηριασμός.
Τώρα είναι αναγκαίο  να οργανώσουμε ένα πλατύ κίνημα  που θα παλέψει για

· Άμεση και καθολική προστασία της στέγης και των λαϊκών νοικοκυριών από κατασχέσεις – πλειστηριασμούς – εξώσεις. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και κράτους.
· Κατάργηση των φόρων στην κύρια κατοικία. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Να πληρώσει το κεφάλαιο για την περιουσία και τα κέρδη του.
· Απελευθέρωση των εργατικών και λαϊκών στρωμάτων από τη φοροληστεία και τα χρέη προς τράπεζες και κράτος. Διαγραφή των χρεών των μακροχρόνια ανέργων, άπορων, χαμηλοσυνταξιούχων και ευπαθών ομάδων. Όχι στο κλείσιμο χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την εξόντωση των αυτοαπασχολούμενων για χρέη προς τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία. Δεν δημιούργησε ο λαός την ανεργία και την ύφεση. Την δημιούργησαν οι πολιτικές ΕΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ και οι κυβερνήσεις που τις εφάρμοσαν. Την οξύνει η σημερινή κυβέρνηση με το 3ο μνημόνιο που εφαρμόζει.
· Δεν θα σώσουμε τις τράπεζες με το αίμα το δικό μας και των παιδιών μας.
· Λεφτά για τις λαϊκές ανάγκες. Διαγραφή του Χρέους ΤΩΡΑ!
Η Λ.Σ. εχει συζητησει και  αποφάσισε:
-          Την οργάνωση πλατιάς ενημέρωσης στις γειτονιές μας με εξορμήσεις και συσκέψεις. Το Στέκι θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη 7 – 8:30 για να υποδέχεται τα προβλήματα των γειτόνων και να προσφέρει την πληροφόρηση.
-          Την οργάνωση της αγωνιστικής αλληλεγγύης μαζί με όσους κινδυνεύουν άμεσα από τις ενέργειες τραπεζών, αλλά και κράτους.
-          Την απεύθυνση άμεσου καλέσματος για συνδιαμόρφωση των αιτημάτων, των στόχων και των αγωνιστικών δράσεων προς άλλες συλλογικότητες, το Συντονισμό Συλλογικοτήτων Αττικής και κάθε μαζικό φορέα που διακρίνει τις αιτίες αυτής της κατάστασης και στοχεύει στην αντιμετώπιση και ανατροπή της.
Στο συνημμένο εγγραφο ειναι το φει-βολαν(μπρός-πίσω) που θα διακινηθεί σε ολες τις γειτονιές ,τυπώνει οποιος μπορεί για να φτάσει σε κάθε σπίτι


Δεν υπάρχουν σχόλια: